Horoskop for Fisk

19. feb - 19. mar

Månedshoroskop, september 2020

September starter med en fuldmåne i dit tegn, hvilket fremhæver dine følelser og din fantasi. Du har en idealistisk og fantasifuld natur og først på måneden er et dejligt tidspunkt til at udvikle nogle af dine drømme, især når det gælder sociale, miljømæssige og politiske ting. Der er et stort behov for at reformere samfundet på et dybere plan og denne måned viser et vendepunkt i din indsats.

Samtidig kan der være en opmærksomhed på, at det sociale miljø du er i, og de grupper du er en del af, er undertrykkende eller usunde på en måde. Autokratisk opførsel slukker alt, men denne måned ser det ud til, at bestemte venner eller organisationer viser en utiltrækkende tendens til at dominere scenen. Hvor meget du ønsker at involvere dig lige nu er det store spørgsmål, men det ser ud til, at de næste måneder vil bringe intense interaktioner på dette område.

Ikke desto mindre er september en udmærket måned for dine personlige relationer og måneden starter med en virkelig hjælpsom forbindelse, med en kvalitetsperson, som hjælper dig til at organisere tingene. Det er også et godt tidspunkt til at arbejde med et team af folk, som har lyst til at hjælpe andre. Du vil måske opleve, at du er uenig i nogle økonomiske ting og det er vigtigt at være fleksibel i forhandlinger.

Dagens Horoskop